PRIVACY STATEMENT
16431
page-template-default,page,page-id-16431,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

PRIVACY STATEMENT

PRIVACY STATEMENT

 

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend die persoonsgegevens die u of uw browser rechtstreeks aan ons opgeeft.

 

Persoonsgegevens worden opgeslagen door:

 

Ondernemer: Bert Andreae
Adres: Siersteenlaan 5
Postcode + woonplaats: 9743 EH Groningen

 

E-mail: info@bertandreae.nl
Telefoonnummer: 050-526 64 23

 

Bert Andreae is verantwoordelijk voor de naleving van de AVG.  Bert Andreae is verantwoordelijk voor alle gegevensverwerking namens Bert Andreae, waaronder www.bertandreae.nl en het gebruikte Content Management Systeem.

 

Bert Andreae verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van opdrachtgevers, de uitvoering van de overeenkomst, het incasseren van betalingen, de klantenservice, de website en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Hij maakt bij het aanbieden van elektronische diensten ook gebruik van cookies. Bekijk hier onze Cookieverklaring met meer informatie over cookies en het gebruik ervan op deze website.

 

De door Bert Andreae opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een product en/of dienst door Bert Andreae. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Bert Andreae om de overeenkomst uit te voeren.

 

Bert Andreae gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan om uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Bert Andreae altijd passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website en het Content Management Systeem te waarborgen.

 

Door Bert Andreae worden de volgende persoonsgegevens van u opgeslagen:

 

1) voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte: uw naam en e-mailadres;

 

2) voor de uitvoering van de overeenkomst: uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, en daarnaast bedrijfsnaam, adres, postcode, en vestigingsplaats;

 

3) voor de aanvraag van een telefonisch intakegesprek: uw naam, e-mailadres en telefoonnummer;

 

Persoonsgegevens worden nooit langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk en zijn voor u te allen tijde in te zien, te wijzigen en te verwijderen. Inzien, wijzigen en verwijderen (het recht om vergeten te worden daaronder begrepen) is mogelijk door middel van een ondubbelzinnige verklaring gericht aan info@bertandreae.nl

 

Uw persoonsgegevens worden in ieder geval verwijderd:

 

1) in het geval van het versturen van een vrijblijvende offerte: na 60 dagen;

 

2) in het geval van de uitvoering van de overeenkomst: na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijn.

 

Het staat Bert Andreae vrij een zwarte lijst aan te maken met betrekking tot persoonsgegevens van personen die het vertrouwen van Bert Andreae ernstig hebben beschaamd. De zwarte lijst wordt onbeperkt bewaard en is slechts inzichtelijk door Bert Andreae. In ieder geval worden opgenomen op de zwarte lijst personen die ondanks herhaaldelijk verzoek niet voldoen aan enige betaalverplichting van Bert Andreae.

 

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Bert Andreae behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.